C'LICIOUS - Studio Erol
15131
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15131,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

C’LICIOUS

Category
Hospitality
About This Project

A clear desire from Clicious; a cafeteria with inviting charisma. Studio Erol turned an office shed into a company restaurant, representing relaxation and social contact. The living room ambiance is reinforced by the 50-metre bookcase, which embraces the space. Within, users find independent, transportable elements such as long tables, inviting them to create their own space. The positioning of elements is flexible and therefore applicable to different kinds of activities, in an easy accessible and stylish environment. The multiple use of second hand materials and calm, modern colors bring about a balance between the new and the old. The right positioning of food and equipment produces a productive workspace for the staff, needing less employees. Perfect routing and extensive overview are ‘key’ in this design.