The municipality of Landgraaf - Studio Erol
15902
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15902,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

The municipality of Landgraaf

Category
Offices
About This Project

Design a dynamic and temporary solution, stimulating a change in thinking and doing, without high constructive costs. That was the assignment we received from the municipality of Landgraaf. By relocating the city council members and the mayor to a more central place, Studio Erol created an environment that stimulates better connections. By returning the visual language in colors and materials, a unity arises in which the interior relates to the building. We applied the leading color in a playful manner on route to the central meeting point through which the citizen is in direct contact with the city council members.