SplashMob - Studio Erol
16199
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16199,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

SplashMob

Category
Creative Connections
About This Project

Studio Erol initieert het jaarlijks terugkerende event SplashMob, georganiseerd vanuit De Ideeënwinkel. Het grootste watergevecht van Nederland barst elke zomer los op het Pancratiusplein in Heerlen, waarbij bewoners en bezoekers van stad stad elkaar te lijf gaan met Super Soakers, waterballonnen, plantenspuiten en noem maar op! SplashMob is dé manier om ongein uit te halen met je vrienden of collega’s eens flink te grazen te nemen en vooral veel lol te hebben. Jong, oud, man, vrouw, hetero, bi, homo en alles daar tussenin: iedereen is uitgenodigd. Het natste feestje van het jaar barst op 29 juni 2018 om 16.00 uur los, terwijl de DJ het strijdtoneel voorziet van opzwepende battle beats. Dus neem je waterpistool mee, vul het tot de nok en dompel je onder in het avontuur dat SplashMob heet! Meedoen is natuurlijk helemaal gratis.
 
SplashMob is een initiatief van Studio Erol, een organisatie die sterk betrokken is bij diverse maatschappelijke vraagstukken en gelooft dat gezamenlijkheid de sleutel is tot het vinden van oplossingen. Want alleen door samen te leven, te denken en te doen kunnen we de wereld mooier maken. En in dit geval… leuker! Een feest waar íedereen aan deel mag nemen, no exceptions. We dagen de deelnemers uit voor één uur lang alle vooroordelen en zorgen te laten varen, want ook dit jaar vragen we met SplashMob weer aandacht “Gender Equality” (oftewel gendergelijkheid). Want het maakt niet uit van welk geslacht je bent, wat je gender of seksuele geaardheid is… iedereen heeft hetzelfde recht op vrijheid. Dus strijd mee, maak zoveel plezier als je kan en laat zien hoe we dat in Heerlen doen!

 

Facebook Event SplashMob 2018
 
Waar: Pancratiusplein, Heerlen
Wanneer: Vrijdag 29 juni 2018
Tijd: 16.00 – 17.00 uur
Kosten: GRATIS

SplashMob is een initiatief van Studio Erol en wordt mede mogelijk gemaakt door Heerlen Mijn Stad en COC Limburg.